

Australian Government Australian Accounting Standards Board

## **Public Agenda**

20 February 2020

Subject:	Agenda for the 174 <sup>th</sup> meeting of the AASB
Venue:	Karstens, Level 3, 123 Queen Street, Melbourne
Time(s):	Thursday 5 March 2020, 9.30am to 4.05pm
	Friday 6 March 2020, 9.00am to 2.45pm

The public is invited to attend the meeting. \* Items 1,9,10,15,16 will be held in private.

NOTE: The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the course of the meeting: It is advisable to visit the website prior to 4 March 2020 to confirm whether the anticipated running order remains as indicated above: Those wishing to attend the public sessions of the meeting are requested to register in advance: (see AASB meeting procedures for attendance on the AASB's website):

## DAY 1

Day 1	ltem	Duratio n	Subject	Objectives
9.30am	1(a)*	30 mins	Agenda	
	1(b)*		Report from Chair	
	1(c)*	5 mins	Work plan overview	
	2		Apologies, Declarations of Interest, Minutes and Approvals Out of Session	Note apologies and declarations. Consider minutes for approval
10.05am	3	55 mins	ED 297 Removal of SPFS and ED 295 GPFS – Simplified Disclosures for FP and NFP Tier 2 Entities	Receive feedback from submissions and consider changes to proposals
11.00am		15 mins	Morning Tea	
11.15am	3	105 mins	Continued - ED 297 Removal of SPFS and ED 295 GPFS – Simplified Disclosures for FP and NFP Entities	
1.00pm		45 mins	Lunch	
1.45pm	4	60 mins	How informative are Australian firms' earnings?	Stephen Taylor presentation
2.45pm	5	15 mins	IPSASB update	Update on December 2019 meeting of IPSASB
3.00pm		15 mins	Afternoon tea	
3.15pm	6	15 mins	Classification of Liabilities as Current or Non- Current	Vote on amending Standard
3.30pm	17	10 mins	Update on international meetings	Receive update on international meetings

Day 1	ltem	Duratio n	Subject	Objectives
3.40pm	7	10 mins	International documents open for comment	Decide on international and domestic consultation documents to comment on.
3.50pm	8	10 mins	Other Business – Public	Consider various topics and decide on action if any required
4.00pm	9*	5 mins	Other Business – Private	For noting only
4.05pm			Close meeting day 1	

## DAY 2

Day 2	ltem	Duratio n	Subject	Objectives
9.00am	10(a)*	30 mins	Agenda	
	10(b)*		Report from Chair	
9.30am	11	60 mins	Fair Value Measurement for NFP Entities	Consider the draft of the ED and decide on next steps
10.30am		15 mins	Morning Tea	
10.45am	11	60mins	Continue - Fair Value Measurement for NFP Entities	Consider the draft of the ED and decide on next steps
11.45am	13	45 mins	ED 291 Not-for-Profit Entity Definition and Guidance	Consider specific comments on ED and decide on next steps
12.30pm		30 mins	Lunch	
1.00pm	14	45 mins	Follow up on ED 297 and ED 295 from prior day	
1.45pm	15*	45 mins	Work program, Communications Report, KPI Tracking and Priorities for Next Meeting	
2.30pm	16*	15 mins	Review	
2.45pm			Close meeting	