

Australian Government

Australian Accounting Standards Board

Public Agenda

11 February 2021

Subject:	Agenda for the 179 th meeting of the AASB
Venue:	Videoconference
Time(s):	Wednesday 24 February 2021, 10.00 am - 4.40pm
	Thursday 25 February 2021, 9.55 am – 3.30pm

The public is invited to attend the meeting. * Items 1, 9 and 14 will be held in private.

NOTE: The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the meeting. It is advisable to visit the website prior to 23 February 2021 to confirm whether the anticipated running order remains as indicated here.

Those wishing to attend the public sessions of the meeting **must register their interest by email** to <u>standard@aasb.gov.au</u>, by19 February 2021. Only attendees that have pre-registered will be provided with registration details to join the Zoom videoconference.

Day 1	ltem	Duration	Subject	Objectives
10.00am	1(a)*	25 mins	Agenda	
10.25am	2	5 mins	Apologies, Declarations of Interest, Minutes and Out-of- Session Approvals	Note apologies and declarations. Consider minutes for approval
10.30am	3	60 mins	Insurance for Public Sector Entities	Decide key issues to be deliberated at future meetings and discuss next steps
11.30am		15 mins	Break	
11.45am	4	15 mins	Agenda consultation	Discuss process for 2021 Agenda Consultation
12.00pm	5	90 mins	Not-for-Profit Private Sector Financial Reporting Framework	Decide scope of consultation document and key aspects of possible differential reporting framework
1.30pm		45 mins	Lunch Break	
2.15pm	6	45 mins	Business Combinations under Common Control (BCUCC)	Education session on the IASB Discussion Paper
3.00pm	7	45 mins	Transition between Tier 2 Frameworks for NFP Entities	Consider feedback on ED and decide next steps.
3.45pm		10 mins	Break	
3.55pm	8	45 mins	Research update	Briefing on Research Program
4.40pm			Close Day 1	

Day 2	ltem	Duration	Subject	Objectives
9.55am	1(a)*	5 mins	Welcome	
10.00am	9*	60 mins	Users of and Fair Value for Public Sector Financial Statements	Education session
11.00am	Break	15 mins		
11:15am	10	75 mins	Fair Value Measurement for Not-for-Profit Entities	Decide on Australian SMCs to be exposed together with IPSASB EDs and consider feedback from stakeholder survey
12.30pm		45 mins	Lunch break	
1.15pm	11	60 mins	Audit Remuneration Disclosures	Note the findings from the Auditor Remuneration Research Report (RR15)
				Consider staff analysis and decide on next steps
2.15pm	12	30 mins	Documents Open for Comment	Consider response to international documents open for comment
2.45pm	Break	15 min		
3.00pm	13	15 mins	Other Business – Public	Discuss IASB update, IPSASB report and other business
3:15pm	14*	15 mins	Review	
3.30pm			Close meeting	