

Public Agenda

UPDATED: 28 April 2020

Subject: Agenda for the 175th meeting of the AASB

Venue: Zoom Videoconference

Time(s): Thursday, 30 April 2020, 8.30am – 3:00pm

The public is invited to attend the meeting. * Items 1, 12 and 13 will be held in private.

NOTE:

The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the course of the meeting: It is advisable to visit the website prior to 28 April 2020 to confirm whether the anticipated running order remains as indicated above:

Those wishing to attend the public sessions of the meeting will must register their interest by email to standard@aasb.gov.au, by Tuesday 28th April 2020. Only attendees that have pre-registered will be provided with registration details to join the Zoom videoconference.

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives
8.30am	1*	40mins	Private Sessions	
9.20am	2	20 mins	Apologies, Declarations of Interest, Minutes and Approvals Out of Session	Note apologies and declarations. Consider minutes for approval
9.40am	3	45 mins	Amendments to AASB1054	Consider changes to pre-ballot draft
10.25am		10 mins	Break – celebrating 175 ^{th*} meeting	
10.35am	4	25 mins	Primary Financial Statements	Consider feedback and consider draft of the submission to IASB
11.00am	5	30 mins	Coronavirus impact on financial reporting – additional guidance	Approve additional guidance (FAQ)
11.30am	6	20 mins	IBOR Phase 2 Exposure Draft	Consider preliminary feedback from constituents
11.50am		10 mins	Board Session with Ann Tarca	IASB Update
12.00pm		30 mins	Private working lunch *	
12.30pm		5 mins	Break	
12.25pm	7	35 mins	NFP Definition	Consider further staff analysis of certain comments from constituents
1.10pm	8	30 mins	Fair Value Measurement for NFP Entities	Consider further staff proposals on direction of the project

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives
1.40pm	9	20 mins	General verbal update on items noted as non-critical	Consider update on:
				Audit fees
				 IFRS 17 – Implementation issues (submission to IASB)
				 IPSASB EDs on Revenue and Transfer Expenses
				Public Sector Framework
				 Management Commentary and Rem reporting
2.00pm		15 mins	Break	
2.15pm	10	5 mins	Open for Comment	
2.20pm	11	10 mins	Other business - public	
2.30pm	12*	15 mins	Work Program	
2.45pm	13*	15 mins	Review	
3.00pm			Close meeting	