

Agenda

Issue Date: 7 August 2017

Subject: Agenda for the 159th meeting of the AASB

Venue: TEQSA Boardroom, Tower Level, Level 14, 530 Collins Street, Melbourne

Time(s): Tuesday 15 August 2017, from 10:00 am to 5:00 pm

The public is invited to attend this meeting: Items 1(a), 4(b), 9, 10, and 11 will be held in private:

NOTE: The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the

course of the meeting: It is advisable to visit the website prior to 15 August 2017 to confirm

whether the anticipated running order remains as indicated above:

Those wishing to attend the public sessions of the meeting are requested to register in advance:

(see AASB meeting procedures for attendance on the AASB's website):

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives
10:00 am	1(a)	1⁄4 hr	Agenda	
10:15 am	1(b)	¼ hr	Report from Chair	
	2		Apologies, Declarations, Minutes and Approvals out of session	
10.30 am	5	¾ hr	Licences	Discuss features of licences and AASBs that apply to revenue from licences
11:15 am	Morning tea (15 mins)			
11.30 am	3	½ hr	Update on ACNC activities	
12:00 pm	4 (a)	20 mins	Australian Financial Reporting Framework	Discuss draft research report on Charities
12.20 pm	4(b)	40 mins	Australian Financial Reporting Framework	Discuss draft consultation paper on Charities
1:00 pm	Lunch (45 mins)			
1:45 pm	6	1 hr	Update on EFRAG's activities	
2:45 pm	7	½ hr	Reduced Disclosure requirements	Discuss feedback from constituents on ED 277
3:15 pm	Afternoon tea (15 mins)			
3.30pm	8	½ hr	Work program and KPIs for AASB strategy	Approve updated work program and discuss KPIs for AASB's provisional Strategy
4:00 pm	9	1⁄4 hr	FP and NFP standard setting frameworks	
4:15 pm	Арр А	¼ hr	Other Business	
4:30 pm	10	¼ hr	Priorities for next meeting	
4.45 pm	11	¼ hr	Review	
5:00pm	Close mee	eting		