

Australian Government

Australian Accounting Standards Board

Issue Date: 19 April 2017

Subject:	Agenda for the 157 th meeting of the AASB
Venue:	TEQSA Boardroom, Tower Level, Level 14, 530 Collins Street, Melbourne
Time(s):	Monday 1 May 2017, from 10:00 am to 5:30 pm Tuesday 2 May 2017, from 8:30 am to 1:45 pm

The public is invited to attend this meeting: Items 1(a), 15 and 16 will be held in private:

NOTE: The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the course of the meeting: It is advisable to visit the website prior to 1 May 2017 to confirm whether the anticipated running order remains as indicated above: Those wishing to attend the public sessions of the meeting are requested to register in advance: (see AASB meeting procedures for attendance on the AASB's website):

Day 1	ltem	Duration	Subject	Objectives			
10:00 am	1(a)	1⁄4 hr	Agenda				
10:15 am	1(b)	½ hr	Report from Chair				
10:45 am	2	¼ hr	Apologies, Declarations, Minutes and Approvals out of session				
11:00 am	Morning	Morning tea (15 mins)					
11:15 am	5	1 hr	Academic presentation: Non- GAAP Reporting research	Presentation of results of academic research			
12:15 pm	4	½ hr	Reduced Disclosure Requirements	Verbal update from roundtables			
12:45 pm	Lunch (45 mins)						
1:30 pm	3	21⁄2 hrs	Agenda Consultation – AASB Work Plan 2017-2019	Decide new projects to add to the Board's agenda			
4:00 pm	Afternoon tea (15 mins)						
4:15 pm	6	1⁄4 hr	Principles of Disclosure – IASB Discussion Paper	Comment on proposed outreach and other communication			
4:30 pm	8	1⁄4 hr	IASB Request for Information re IFRS 13	Comment on proposed outreach and other communication			
4.45pm	11	1⁄4 hr	International Projects and Issues in Practice	Update on international developments and discuss issues in practice			
5:00 pm	9	½ hr	AASB work program and Stakeholder Engagement				
5:30 pm	Close meeting						



1-2 May 2017 Issued 19 April 2017

Day 2	Item	Duration	Subject	Objectives			
8:30 am	10	1½ hrs	Insurance	Receive update on technical changes to upcoming IFRS Standard and project plan for issuing Australian Standard			
10:00 am	7	¾ hr	Financial Reporting Framework	Update project plan.			
10:45 am	Morning tea (15 mins)						
11:00 am	12	½ hr	Research Strategy	Propose research strategy and activities for 2017-2019.			
11:30 am	13	1 hour	Service Concession Arrangements : Grantor	 Discuss timeline to finalise Standard verbal update on further discussions with fatal-flaw draft respondents discuss pre-ballot draft wording for intangible assets accounting 			
12:30 pm	14	¼ hr	Strategic Plan Update				
12:45 pm	Арр А	¼ hr	Other Business				
1:00 pm	15	½ hr	Priorities for next meeting				
1:30 pm	16	¼ hr	Review				
1:45 pm	Close meeting (lunch provided)						