Agenda

Issue Date: 7 December 2016

Subject: Agenda for the 155th meeting of the AASB

Venue: TEQSA Boardroom, Tower Level, Level 14, 530 Collins Street, Melbourne

Time(s): Tuesday 13 December 2016, from 10.00 am to 5.45 pm Wednesday 14 December 2016, from 8.30 am to 5:30 pm

The public is invited to attend this meeting. Items 1(a) and 21 will be held in private.

NOTE: The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during

the course of the meeting. It is advisable to visit the website prior to 13-14 December 2016 to

confirm whether the anticipated running order remains as indicated above.

Those wishing to attend the public sessions of the meeting are requested to register in advance.

(see AASB meeting procedures for attendance on the AASB's website).

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives			
10.00 am	1(a)	¼ hr	Agenda				
10.15 am	1(b)	⅓ hr	Report from Chair				
10.45 am	2	⅓ hr	Apologies, Declarations, Minutes and Approvals out of session				
11.00 am	Morning tea (15 mins)						
11.15 am	4	1½ hrs	Reduced Disclosure requirements	Review draft ED			
12.45 pm	Lunch (45 mins)						
1.30 pm	3	2 hrs	Service Concession Arrangements – Grantors	Final redeliberation and review draft standard			
3.30 pm	Afternoon tea (15 mins)						
3.45 pm	3	2 hrs	Service Concession Arrangements – Grantors	Final redeliberation and review draft standard			
5.45 pm	Close meeting						

13-14 December 2016 Issued 7 December 2016

Day 2	Item	Duration	Subject	Objectives			
8.30 am	8	1 hr	Tax Disclosures	Discuss potential additional tax reconciliation disclosure			
9.30 am	9	1 hr	Related Party Disclosures	Consider proposed tentative agenda decision in relation to materiality of disclosure in the public sector			
10.30 am	Morning tea (15 mins)						
10:45 am	10	1 hr	Academic presentation: Survey of Not-for-profit Organisations	Presentation of results of academic research			
11:45 am	11	½ hr	International meetings	Debrief			
12:15pm	12	½ hr	Cryptocurrencies	Discussion of issues paper presented to ASAF			
12.45 pm	Lunch – (45 mins)						
1:30 pm	13	1 hr	Service performance reporting	Discuss feedback received on ED 270 and project plan			
2:30pm	14	½ hr	IASB Pronouncements	Discuss recently released / forthcoming IASB pronouncements			
3:00pm	15	½ hr	Research update	Verbal report on recent developments, including IFRS Review update			
3:30 pm	16	1⁄4 hr	Regulatory Update				
3:45pm	17	¼ hr	Stakeholder engagement & AASB Workplan	Includes debrief of recent forums			
4:00pm	18	¼ hr	Board voting	Decide number of votes required for approval of pronouncements			
4:15 pm	19	½ hr	Emerging Issues				
4:45 pm	20	1⁄4 hr	Strategic Plan Update				
5:00 pm	Арр А	1⁄4 hr	Other Business				
5:15 pm	21	¼ hr	Review				
5:30 pm	Close meeting						