

## **Agenda**

Issue Date: 12 February 2018

**Subject:** Agenda for the 162<sup>nd</sup> meeting of the AASB

Venue: TEQSA Boardroom, Tower Level, Level 14, 530 Collins Street, Melbourne

Time(s): Wednesday 14 February 2018, from 10.00am to 5.40pm

The public is invited to attend this meeting. Items 1(a), 1(b), 14 and 15 will be held in private.

NOTE: The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the

course of the meeting: It is advisable to visit the website prior to 14 February 2018 to confirm

whether the anticipated running order remains as indicated above:

Those wishing to attend the public sessions of the meeting are requested to register in advance:

(see AASB meeting procedures for attendance on the AASB's website):

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives		
10.00am	1(a)	30 mins	Agenda			
	1(b)		Report from Chair			
	2		Apologies, Declarations of Interest, Minutes and Approvals Out of Session	Note apologies and declarations. Consider minutes for approval		
10.30am	3	60 mins	Australian Financial Reporting Framework – Public Sector	Consider draft research report and appendices to discussion paper		
11:30am	Morning tea (15 mins)					
11.45am	4	60 mins	Conceptual Framework	Consider ballot draft consultation paper and project timeline		
12.45pm	5	30 mins	FRC Update – Bill Edge, Chair			
1.15pm	Lunch (30 mins)					
1.45pm	11	15 mins	AASB Standard-Setting Frameworks	Consider comments on ITC 37		
2.00pm	7	15 mins	Insurance Transition Resource Group	Verbal update on activities		
2.15pm	8	15 mins	Draft Guidance – Tax Transparency Code Disclosure	Verbal update on project		
2.30pm	9	60 mins	Social Benefits	Board education and consider issues		
3.30pm	Afternoon	tea (15 mins)				
3.45pm	10	15 mins	AASB KPIs Update	Update on KPIs		
4.00pm	6	15 mins	Amendments to Standards – Annual Improvements 2015– 2017 Cycle	Consider amendments and ballot draft		
4.15pm	12	15 mins	Collective Investments Update	Consider implications for AASB Standards		
4.30pm	13	30 mins	Work Program and Communications Report	Consider work program and communication activities		
5.00pm	Арр А	10 mins	Other Business			

## **Agenda**

14 February 2018 meeting – Issued 12 February 2018

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives
5.10pm	14	20 mins	Priorities for next meeting	
5.30pm	15	10 mins	Review	
5.40pm	Close mee	eting		