Agenda

Issue Date: 7 June 2016

Subject: Agenda for the 152nd meeting of the AASB

Venue: TEQSA Boardroom, Tower Level, Level 14, 530 Collins Street, Melbourne

Time(s): Tuesday 21 June 2016, from 10.00 am to 6.00 pm Wednesday 22 June 2016, from 8.30 am to 2.30 pm

The public is invited to attend this meeting. Items 1(a), 9 and 17 will be held in private.

NOTE: The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during

the course of the meeting. It is advisable to visit the website prior to 21-22 June 2016 to confirm

whether the anticipated running order remains as indicated above.

Those wishing to attend the public sessions of the meeting are requested to register in advance.

(see AASB meeting procedures for attendance on the AASB's website).

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives		
10.00 am	1(a)	1⁄4 hr	Agenda			
10.15 am	1(b)	½ hr	Report from Chair			
10.45 am	2	¼ hr	Apologies, Declarations, Minutes and Approvals out of session			
11.00 am	3	½ hr	Income for NFP entities	Consider the effect of Board redeliberations on the stated project objective and purpose		
11.30 am	Morning tea (15 mins)					
11.45 am	3	1½ hr	Income for NFP entities (continued)	Consider capital grants and perpetual endowments and transition		
1.15 pm	Lunch (45 mins)					
2.00 pm	4	2 hrs	Service Concession Arrangements: Grantor	Consider proposed asset and liability recognition and measurement		
4.00 pm	Afternoon tea (15 mins)					
4.15 pm	5	1⁄4 hr	Public Sector Combinations	Form Board views on IPSASB ED 60 Public Sector Combinations		
4.30 pm	6	½ hr	International projects	Consider developments in international projects		
5.00 pm	7	½ hr	Financial Reporting Framework	Consider progress report and updated project plan		
5.30 pm	8	1⁄4 hr	Research update	Consider report on recent developments		
5.45 pm	9	1⁄4 hr	ASIC – prospective information			
6.00 pm	Close meeting					

21-22 June 2016 Issued 7 June 2016

Day 2	Item	Duration	Subject	Objectives		
8.30 am	10	2 hr	Insurance	Highlight key changes from existing GAAP, obtain Board views on significant issues, including public sector issues, note next steps, and identify matters on which the Board wants more information		
10.30 am	Morning tea (15 mins)					
10.45 am	11	½ hr	Reduced Disclosure Requirements	Consider feedback on the AASB and NZASB Policy Document for determining RDR' including outcomes of the meeting of the joint subcommittees.		
11.45 am	12	1⁄4 hr	AASB Agenda Consultation	Project update		
12.00 pm	13	1⁄4 hr	Communications & AASB Workplan			
12.15 pm	14	1⁄4 hr	Classification and Measurement of Share-based Payment Transactions (amendments to AASB 2)	Consider how to finalise forthcoming amendments		
12.30 pm	Lunch — ((45 mins)				
1.15 pm	15	½ hr	Emerging Issues			
1.45 pm	16	1⁄4 hr	Strategic Plan Update			
2.00 pm	Арр А	1⁄4 hr	Other Business			
2.15 pm	17	1⁄4 hr	Review			
2.30 pm	Close meeting					