

Australian Government

Australian Accounting Standards Board

Agenda

Issue Date: 23 May 2012

Subject:	Agenda for the 124 th meeting of the AASB
Venue:	Ken Spencer Room, AASB offices Level 7, 600 Bourke St, Melbourne
Time(s):	Wednesday 6 June 2012, from 9.00 a.m. to 5.15 p.m. Thursday 7 June 2012, from 8.00 a.m. to 4.45 p.m.

The public is invited to attend this meeting. Items 1, 8 and 24 will be held in private.

NOTE: The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the course of the meeting. It is advisable to visit the website prior to 6 June 2012 to confirm whether the anticipated running order remains as indicated below.

Those wishing to attend the public sessions of the meeting should register in advance (see AASB meeting <u>procedures for attendance</u> on the AASB's website).

Day 1	ltem	Duration	Subject	Objective	
9:00am	1	½ hr	Agenda, Declarations of Interest and Chairman's Report		
	2		Apologies, Minutes and Approvals out of session		
9:30am	5	1½ hrs	ED 212 Not-for-Profit Entities within the General Government Sectors	Consider collation of comments relating to selected issues	
11:00am	Morning tea (15 mins)				
11:15am	6	1 hr	Income from transactions of NFP Entities	Sweep issues	
12:15pm	7	1 hr	Control in the NFP Public and Private Sectors	Sweep issues	
1:15pm	Lunch (3/4 hr)				
2:00pm	15	¼ hr	IOSCO Monitoring Group CP: Oversight of International Public Sector Accounting Standards Board	Consider staff paper and form key views	



6 - 7 June 2012; issued 23 May 2012

Day 1	Item	Duration	Subject	Objective			
2:15pm	22	¼ hr	NZ developments including differential reporting	Feedback from NZ Chair			
2:30pm 8	8	Remainder of day's	AASB Business Plan				
	business	(to be considered in private)					
5:15pm	Close n	Close meeting for day					
Day 2	ltem	Duration	Subject	Objective			
8:00am	9	2 hrs	Superannuation Entities	Consider collation of ED 223 and roundtable comments			
10:00am	Mornin	g tea (15 mi	ns)				
10:15am	10	1 hr	Carbon Tax – Draft staff paper	Consider Board comments			
11:15am	11	¼ hr	AASB 1048: Interpretation of Standards	Consider revision of AASB 1048			
11:30am	12	1 hr	Related Party Disclosures – NFP Public Sector	Consider collation of ED 214 and roundtable comments			
12:30pm	Lunch (3/4 hr)						
1:15pm	13	½ hr	Income Tax – Substantive enactment	Consider amendment/ withdrawal of Interpretation 1039			
1:45 pm	14	¼ hr	Income Tax – EFRAG discussion paper	Decide whether to send comments to EFRAG			
2:00 pm	16	½ hr	IASB ED: Annual Improvements 2010-2012	Education session			
2:30pm	18	¼ hr	Update on Financial Instruments	Update on IASB progress			
2:45pm	19	¾ hr	Leases	Update on IASB progress			
	20		Revenue from Contracts with Customers	Update on IASB progress			



6 - 7 June 2012; issued 23 May 2012

Day 2	ltem	Duration	Subject	Objective	
	21		IASB Post Implementation Review: IFRS 8 Operating Segments	Inform Board on IASB developments	
3:30pm	Afternoon tea (15 mins)				
3:45pm	4	¼ hr	IFRS Interpretations Committee	Update	
4:00 pm	23	¼ hr	Emerging Issues		
4:15pm	3	¼ hr	Other Business	Note	
4:30pm	24	¼ hr	Review		
4:45pm	Close meeting				

Item 17 not used this meeting