Agenda

Issue Date: 3 October 2017

Subject: Agenda for the 160th meeting of the AASB

Venue: TEQSA Boardroom, Tower Level, Level 14, 530 Collins Street, Melbourne

Time(s): Tuesday 10 October 2017, from 8.30am to 3.00pm

The public is invited to attend this meeting: Items 1(a), 1(b), 7, 9, 10 will be held in private:

NOTE: The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the

course of the meeting: It is advisable to visit the website prior to 10 October 2017 to confirm

whether the anticipated running order remains as indicated above:

Those wishing to attend the public sessions of the meeting are requested to register in advance:

(see AASB meeting procedures for attendance on the AASB's website):

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives
8.30am	1(a)	15 mins	Agenda	
8.45am	1(b)	15 mins	Report from Chair	
	2		Apologies, Declarations, Minutes and Approvals out of session, Declaration of Interest Register	
9.00am	3	75 mins	Not-for-profit public sector licences	Consider partly drafted Exposure Draft and decide on guidance to be included in AASB 15
10:15am	Morning tea (15 mins)			
10.30am	4	15 mins	Deferral of effective date of amendments to AASB 10 and AASB 128	Approve further deferral
10.45am	5	15 mins	AASB work program, communications report and IASB ED's	Approve AASB work program and decide whether to comment on recent IASB ED's
11:00am	6	60 mins	Q&A with Mr Hans Hoogervoorst, Chair IASB	
12.00pm	Lunch (30 mins)			
12.30pm	8	60 mins	Insurance	Consider draft Discussion Paper re NFP public sector
1.30pm	7	55 mins	Australian Financial Reporting Framework	Consider draft Consultation Paper re charities
2.25pm	Арр А	15 mins	Other Business	
2.40pm	9	10 mins	Priorities for next meeting	
2.50pm	10	10 mins	Review	
3.00pm	Close meeting			