

Agenda

Issue Date: 12 May 2009

Subject: Draft Agenda AASB Consultative Group

Venue: Westgate Rooms 2 and 3

CPA Australia Offices

Level 28, 385 Bourke Street, Melbourne

Time(s): Wednesday, 20 May 2009

9.30am - 12.30pm

The meeting is open to the public. All agenda items will be considered in public.

9:30 a.m.	1	Chairman/minutes	10 mins
9:40 a.m.	2	International Activities	20 mins
		Liaison	
		National Standard Setters	
		Asian-Oceanian Standards Setters Group	
		Credit Crisis/Financial Instruments Update	
10:00 a.m.	3	Corporate Reporting Update	10 mins
10:10 a.m.	4	Projects	50 mins
		Superannuation Plans	
		Leases	
		Differential Reporting	
11:00 a.m.		Morning break	20 mins
	_		
11:20 a.m.	5	Usefulness of Financial Statements	30 mins
		An analyst's perspective	
		A director's perspective	
11:50 a.m.	6	Work Program and Priorities	30 mins
12:20 p.m.	7	Other Business	15 mins
12:30 p.m. CLOSE			

Note: The running order and time allocated to agenda items is subject to change during the course of the meeting. It is advisable to visit the web site prior to 20 May 2009 to confirm whether the anticipated running order remains as indicated above.

Those wishing to attend the meeting are requested to register (see <u>AASB meeting/procedures for attendance</u>).