

Australian Government

Australian Accounting Standards Board



Issue Date: 02 February 2010

Subject:	Agenda for the 104 th meeting of the AASB
Venue:	Ken Spencer Room, AASB offices
	Level 7, 600 Bourke St, Melbourne
Time(s):	Wednesday 3 February 2010, from 9.00 a.m. to 6.00 p.m.
	Thursday 4 February 2010, from 8.30 a.m. to 3.15 p.m.

The public is invited to attend this meeting. Item 16 will be held in private.

Day 1	ltem	Initials Subject	Objective	Duration	
9:00 a.m.	1	Minutes, Declarations of Interest, and Chairman's Report		½ hr	
9.30 a.m.	3	GAAP/GFS for entities within the GGS	Decide next step in project	1 hr	
10:30 a.m.	Morni	ng Break		¼ hr	
10:45 a.m.	3	GAAP/GFS cont.		½ hr	
11:15 a.m.	4	IPSASB	Update from Dec 2009 meeting and identification of key direction	1 hr	
12:15 a.m.	5	Work Program	Consider Gaps in GAAP from ACAG/HoTARAC	1 hr	
1:15 p.m.	Luncheon				
2:00 p.m.	7	Financial Instruments	Update	½ hr	
2:30 p.m.	6	Superannuation	Finalise review of constituent comments on ED 179	1 ½ hrs	
4:00 p.m.	8	Related Party Disclosures for not-for-profit public sector entities	Consider project plan	½ hr	
4:30 p.m.	14	IASB Update/Emerging issues	 Liabilities ED 	1 ½ hr	
			 Emissions Trading 		
			 ASIC consultation paper – Facilitating debt raising 		
			 Treasury – Corporate Reform 		
			 Amendment to AASB 1 		
6:00 p.m.	С	lose			

3-4 February 2010 Issued 02 February 2010

Day 2	Item	Initials Subject		Objective	Duration
8:30 a.m.	10	Interpretations			½ hr
9:00 a.m.	11	Management Commentary		der draft ssion to IASB	1 hr
10:00 a.m.	12	Australian/NZ convergence	•	Review project plan	½ hr
			-	Outline of ED	
10:30 a.m.	Morning	g Break		¼ hr	
10:45 a.m.	13	Differential Reporting	•	Clearance of sweep issues	2 hrs
			•	National Cooperatives Law submission	
12:45 p.m.	Lun	cheon			¾ hr
1:30 p.m.	2	Issues arising from FRC direction	For di	scussion	1 hr
		 Board member's duties/responsibilities 			
2:30 p.m.	15	Other Business			½ hr
3:00 p.m.	16	Review			¼ hr
3:15 p.m.	С				