

Australian Government

Australian Accounting Standards Board

Agenda

Issue Date: 4 September 2012

Subject:	Agenda for the 126 th meeting of the AASB
Venue:	Ken Spencer Room, AASB offices Level 7, 600 Bourke St, Melbourne
Time(s):	Wednesday 5 September 2012, from 9.00 a.m. to 5.30 p.m. Thursday 6 September 2012, from 9.00 a.m. to 1:15 p.m.

The public is invited to attend this meeting. Items 1 and 6 will be held in private.

NOTE: The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the course of the meeting. It is advisable to visit the website prior to 5 September 2012 to confirm whether the anticipated running order remains as indicated below.

Those wishing to attend the public sessions of the meeting should register in advance (see AASB meeting <u>procedures for attendance</u> on the AASB's website).

Day 1	ltem	Duration	Subject	Objective	
9:00 am	1	¾ hr	Agenda, Declarations of Interest and Chairman's Report		
9:45 am	2	¼ hr	Apologies, Minutes and Approvals out of session		
10:00 am	7	1 hr	Investment Entities	Update, and agree future process	
11:00 am	Morning tea (15 mins)				
11:15 am	7	½ hr	Investment Entities	As above	
			Continued		
11:45 am	8	¾ hr	IFRS Developments – IASB Vice-Chairman	Inform Board and staff	
12:30 pm	Lunch (1 hr)				
1:30 pm	9	2 hr	Superannuation Entities	Consider issues relating to measuring accrued benefits and public sector defined benefit arrangements	
3:30 pm	Afternoon tea (15 mins)				
3:45 pm	10	¾ hr	IPSASB CP – Public Sector Combinations	Consider staff paper and form key views	



5 - 6 Septembe	r 2012; issued 4	September 2012
----------------	------------------	----------------

Day 1	ltem	Duration	Subject	Objective	
4:30 pm	11	½ hr	IFRS 8 <i>Operating</i> <i>Segments</i> – post implementation review	Update and consider broad approach to responding to IASB	
5:00 pm	16	½ hr	AASB 1049 – Defence Weapons Platforms	Consider transitional relief	
5:30 pm	Close m	neeting for da	у		
Day 2	Item	Duration	Subject	Objective	
9:00 am	12	¼ hr	Financial Instruments – including Hedging staff draft (if available)	Update on IFRS progress	
9:15	13	1 hr	Service Concession Arrangements - Grantor	Consider staff paper and form key views	
10:15 am	Morning tea (30 mins)				
10:45 am	14	1 hr	Comprehensive Review of the <i>IFRS for SMEs</i>	Consider staff paper and form key views on RDR related matters for submission to IASB on Request for Information	
11:45 am	15	½ hr	IPSASB CP – 2013-2014 Work Program	Determine comments for submission	
12:15 pm	4	¼ hr	IFRS Interpretations Committee	Update	
12:30 pm	5	¼ hr	Emerging Issues		
			 Implications of changes to the franking of dividends 		
			 Use of SPFSs for Taxation of Financial Assets 		
			 Deferral for NFPs of Operational Date of AASB 10 		
12:45 pm	3	¼ hr	Other Business	Note	
1:00 pm	6	¼ hr	Review		
1:15pm	Close meeting, followed by lunch				