Agenda

Issue Date: 11 July 2013

Subject: Agenda for the 132nd meeting of the AASB

Venue: Ken Spencer Room, AASB offices

Level 7, 600 Bourke St, Melbourne

Time(s): Wednesday 17 July 2013, from 9:00 a.m. to 5:00 p.m.

Thursday 18 July 2013, from 8:30 a.m. to 2:00 p.m.

The public is invited to attend this meeting. Items 1 and 6 will be held in private. Items 12 and 13 are not used in this meeting.

NOTE: The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the

course of the meeting. It is advisable to visit the website prior to 17 July 2013 to confirm whether

the anticipated running order remains as indicated below.

Those wishing to attend the public sessions of the meeting should register in advance

(see AASB meeting procedures for attendance on the AASB's website).

Day 1	Item	Duration	Subject	Objective			
9:00 am	1(a)	1 hr	Agenda, Declarations of Interest				
	1(b)		Chairman's Report	Update			
	2		Apologies, Minutes and Approvals out of session				
10:00 am	7	½ hr	Financial Instruments	Update			
10:30 am	Morning Tea (30 minutes)						
11:00 am	17	⅓ hr	IPSASB	Update from the June meeting			
11:30 am	8	1 hr	IPSASB Conceptual Framework	Form preliminary views on key issues in IPSASB ED on Presentation.			
12:30 pm	9	½ hr	Insurance	Update			
1:00 pm	Lunch (60 minutes)						
2:00 pm	10	1 hr	Leases	'Education' session			
3:00 pm	11	½ hr	Defined Benefit Plans: Employee Contributions	Form views on IASB ED/2013/4			
3:30 pm	Afternoon tea (30 mins)						
4:00 pm	16	1 hr	IFRIC 21 Levies	Consider Carbon Tax in the context of IFRIC 21			
5:00 pm	Close meeting for the day						

17-18 July 2013; issued 11 July 2013

Day 2 8:30 am	Item 5	Duration ½ hr	Subject Emerging Issues	Objective		
9:00 am	14	1 hr	IASB Conceptual Framework	Consider developments in IASB project		
10:00 am	Morning Tea (30 minutes)					
10:30 am	14	1 hr	IASB Conceptual Framework	Cont.		
11:30 am	15	½ hr	Regulatory Deferral Accounts	Form views on IASB ED ED/2013/5		
12:00 noon	Lunch (60 minutes)					
1:00 pm	4	½ hr	IFRIC	Update		
1:30 pm	3	1⁄4 hr	Other Business	Note		
1:45 pm	6	1⁄4 hr	Review			
2:00 pm	Close meeting					