

## **Agenda**

Issue Date: 10 October 2013

Subject: Agenda for the 134th meeting of the AASB

Venue: Ken Spencer Room, AASB offices

Level 7, 600 Bourke St, Melbourne

Time(s): Wednesday 23 October 2013, from 9:00 a.m. to 5:00 p.m.

Thursday 24 October 2013, from 8:30 a.m. to 1:15 p.m.

The public is invited to attend this meeting. Items 1 (a) and 6 will be held in private.

NOTE: The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the

course of the meeting. It is advisable to visit the website prior to 23 October 2013 to confirm

whether the anticipated running order remains as indicated below.

Those wishing to attend the public sessions of the meeting should register in advance

(see AASB meeting procedures for attendance on the AASB's website).

Day 1	Item	Duration	Subject	Objective	
9:00 am	1(a)	1 hr	Agenda, Declarations		
	1(b)		Chairman's Report		
	2		Apologies, Minutes and Approvals out of session		
10:00 am	16	½ hr	IASB Disclosure Initiative – proposed amendments to IAS 1	Project update	
10:30 am	Morning tea (15 mins)				
10:45 am	8	½ hr	Withdrawal of AASB 1031 Materiality	Consider comments received on ED 243	
11:15 am	15	½ hr	NFP Implementation Guidance for AASB 10 & 12	Consider any sweep issues	
11:45 am	11	1 hr	Emissions Trading Schemes	Consider potential issues involved in accounting for ETSs	
12:45 pm	Lunch (60 mins)				
1:45 pm	7	1 hr	Financial Instruments	Project update (including education session on macro hedge accounting /portfolio revaluation approach)	
2:45 pm	Afternoon tea (15 mins)				
3:00 pm	9	2 hr	Conceptual Framework	Form preliminary views on some issues in IASB DP/2013/1	
5:00 pm	Close meeting for the day				

<b>Day 2</b> 8:30 am	<b>Item</b> 10	<b>Duration</b> 1 hr	Subject Insurance	Objective Consider comments received on ED 244 and form views on ED/2013/7		
9:30 am	14	1 hr	Agriculture	Consider comments received on ED 245 and form views on ED/2013/8		
10:30 am	Morning tea (30 mins)					
11:00 am	4	½ hr	IFRS Interpretations Committee	Project update		
11:30 am	12	½ hr	Revenue	Update (verbal)		
12:00 noon	5	¼ hr	Emerging Issues			
12:15 pm	13	½ hr	IPSASB Report	Update from September meeting		
12:45 pm	3	1⁄4 hr	Other Business	Note		
1:00 pm	6	1⁄4 hr	Review			
1:15 pm	Close meeting and lunch					