

## THE FIFTH ANNUAL AOSSG MEETING

Continuing to build and strengthen regional capacity in IFRS 27-28 November 2013 Colombo, Sri Lanka

## **VENUE**

Committee Room A, Bandaranaike Memorial International Conference Hall (BMICH)

## NOTES

- \* The content and order of events are in draft and subject to change
- \* Times in italics are indicative only

DAY 1		Wednesday	27 November 2013	
Registration			ВМІСН	8.30 – 9.00 30 minutes
Item	Topics	Leaders	Comments	Time
1.1	Welcome and introduction of new Chairman	Sri Lanka – Australia – Hong Kong	Welcome – Messrs. Sujeewa Rajapakse (President of CA Sri Lanka), Kevin Stevenson and Clement Chan Handover by outgoing Chair Remarks by incoming Chair	9.00 – 9.10 10 minutes
1.2	Inauguration and opening address	Sri Lanka	Mr. Ajith Nivard Cabraal, Governor, Central Bank of Sri Lanka	9.10 – 9.25 15 minutes
2	Sri Lanka's IFRS convergence experience	Sri Lanka	Report on IFRS convergence experience	9.25 – 9.40 15 minutes
3	Vice- Chairmanship	Hong Kong	Ratification of vote to elect next Vice-Chair	9.40 – 9.50 10 minutes
4	Building regional capacity	Australia – Nepal	Update on IFRS Centre of Excellence in Nepal	9.50 – 10.10 20 minutes
5	IASB opening remarks/ developments	IASB members	Update and discussion with AOSSG members on recent IFRS progress:  • revenue (20 minutes)  • leases (15 minutes)  • agriculture (15 minutes)  • IFRS 3 PIR (15 minutes)  • research (10 minutes)  • other (financial instruments, insurance, rate-regulated activities and narrow scope amendments) (25 minutes)	10.10 – 10.50 40 minutes



DAY 1		Wednesday	27 November 2013	
	Morning tea			10.50 – 11.20 30 minutes
5	IASB developments (continued)	IASB members	Update and discussion with AOSSG members (continued)	11.20 – 12.20 60 minutes
	Photograph		Group photograph	12.20 – 12.30 10 minutes
	Lunch		Mihilaka Medura, BMICH	12.30 – 13.30 60 minutes
6	Conceptual Framework	Working Group members led by Japan	Presentation and discussion The likely focus is topical issues regarding IASB DP	13.30 – 15.30 120 minutes
	Afternoon tea			15.30 – 16.00 30 minutes
7	Insurance Contracts	Working Group members led by Korea- China	Presentation and discussion The likely focus is topical issues regarding IASB proposals	16.00 – 17.00 60 minutes
8	Islamic Finance	Working Group members led by Malaysia	Update on activities and discuss key matters	17.00 – 17.30 30 minutes
	Day 1 Meeting Close		Adjourn to CA Sri Lanka Members' Lounge (directions will be provided)	

DINNER	Wednesday	27 November 2013	
Dinner		CA Sri Lanka Members' Lounge (6 <sup>th</sup> Floor)	18.30 – 21.30 180 minutes
		Bus transfer back to Hotel Galadari	21.30 – 22.00 30 minutes



	DAY 2	Thursday	28 November 2013	
9	Operational matters  AOSSG  Memorandum of Understanding	Hong Kong- Australia	Agree on changes to MoU:  • Policy on membership continuance  • Amendments to Vice-Chair nomination process  Update on membership	9.00 – 9.30 30 minutes
10	Financial Instruments	Working Group members led by Australia	Presentation and discussion The focus is topical issues regarding revised IASB proposals	9.30 – 10.30 60 minutes
	Morning tea			10.30 – 11.00 30 minutes
11	Rate-regulated activities	Working Group members led by Korea-India	Presentation and discussion A multiple recognition model of rate-regulated assets and liabilities	11.00 – 12.00 60 minutes
12.1	IFRS adoption plans	India	Update from members on plans relating to IFRS adoption	12.00 – 12.30 30 minutes
12.2	IFRS adoption plans	Nepal		
	Lunch		Mihilaka Medura, BMICH	12.30 – 13.30 60 minutes
13	IFRS for SMEs	Working Group members led by Hong Kong	Presentation and preliminary discussion  The focus is topical issues regarding IASB proposals	13.30 – 14.00 30 minutes
14	IASB	IASB Representative	Closing remarks from IASB perspective	14.00 – 14.15 15 minutes
15	Close	Hong Kong	Closing remarks by Chair	14.15 – 14.30 15 minutes
	Day 2 Meeting Close		Bus transfer back to Hotel Galadari	14.30 – 15.00 30 minutes

<sup>\*</sup> A draft Communiqué will be circulated on 2 December 2013 for members' comment by 6 December 2013.

<sup>\*</sup> Working Group Leaders are requested to provide a summary of the discussion to the Secretariat for inclusion in the draft Communiqué before the end of Day 2 on 28 November 2013.