

Agenda

Issue Date: 26 November 2013

Subject: Agenda for the 135th meeting of the AASB

Venue: Ken Spencer Room, AASB offices

Level 7, 600 Bourke St, Melbourne

Time(s): Wednesday 11 December 2013, from 9.00 a.m. to 5.30 p.m. Thursday 12 December 2013, from 8.30 a.m. to 1.00 p.m.

The public is invited to attend this meeting. Items 1 (a), 6, 15 and 16 will be held in private.

NOTE: The run

The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the course of the meeting. It is advisable to visit the website prior to 11-12 December 2013 to confirm whether the anticipated running order remains as indicated above.

Those wishing to attend the public sessions of the meeting are requested to register in advance. (see AASB meeting procedures for attendance on the AASB's website).

Day 1	Item	Duration	Subject	Objective		
9.00 am	1(a)	3⁄4 hr	Agenda, Declarations			
	1(b)		Chairman's Report			
	2		Apologies, Minutes and Approvals out of session			
9.45 am	12	½ hr	AOSSG conference and ASAF meeting	Provide verbal feedback from the meetings		
10.15 am	Morning tea (15 mins)					
10.30 pm	13	3⁄4 hr	IASB Disclosure Initiative	Project update		
11.15 am	7	½ hr	Withdrawal of AASB 1031 Materiality	Discuss ways to effect the withdrawal of AASB 1031		
11.45 am	9	1 hr	Financial Instruments	Project Update		
				 Consider issuance of AASB 9 Hedge Accounting amendments 		
12.45 pm	Lunch (1 hr)				
1.45 pm	9	1 hr	Financial Instruments (continued)	 Consider comments received on Tier 2 ED re General Hedge Accounting and form views for RDR standard 		
2.45 pm	11	½ hr	Revenue	Project Update		
				 Key changes to draft IFRS 		
				 Update on related projects on Income of NFP entities and Grantor accounting in service concession arrangements 		
3.15 pm	Afternoon tea (15 mins)					
3.30 pm	8	2 hr	Conceptual Framework	Consider key issues for AASB submission on IASB DP/2013/1		

11-12 December 2013 Issued 26 November 2013

Day 1	Item	Duration	Subject	Objective		
4.00 pm	Afternoon tea (15 mins)					
5.30 pm	Close meeting for the day					
Day 2	Item	Duration	Subject	Objective		
8.30 am	16	½ hr	AASB Policy/Planning	Update		
9.00 am	15	1 hr	AASB Communications Strategy			
10.00 am	Morning tea (15 mins)					
10.15 am	14	½ hr	IPSASB	Decide the key comments to make in any AASB submission on IPSASB ED 53 First-Time Adoption of Accrual Basis IPSASs		
10.45 am	10	½ hr	Leases	Project update (including considering comments received on Tier 2 Exposure Drafts)		
11.15 am	4	¾ hr	IFRS Interpretations Committee	Update, including update on IASB narrow- scope amendments.		
12.00 pm	5	1⁄4 hr	Emerging Issues			
12.15 pm	17	1⁄4 hr	Farewell to Retiring Members			
12.30 pm	3	¼ hr	Other Business	Note		
12.45 pm	6	¼ hr	Review			
1.00 pm	Close meeting and lunch					