

Australian Government

Australian Accounting Standards Board

Agenda

Issue Date: 23 June 2015

Subject:	Agenda for the 146 th meeting of the AASB
Venue:	Ken Spencer Room, AASB offices Level 7, 600 Bourke St, Melbourne
Time(s):	Wednesday 8 July 2015, from 9.30 a.m. to 6.00 p.m.

The public is invited to attend this meeting. Items 1(a) and 14 will be held in private.

NOTE: The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the course of the meeting. It is advisable to visit the website prior to 8 July 2015 to confirm whether the anticipated running order remains as indicated above.

Those wishing to attend the public sessions of the meeting are requested to register in advance. (see AASB meeting <u>procedures for attendance</u> on the AASB's website).

	Item	Duration	Subject	Objective		
9.30am	1(a)	¼ hr	Agenda, declarations			
9.45am	1 (b)	1⁄4 hr	Report from Chair			
10.00am	2	¼ hr	Apologies, Minutes and Approvals out of session			
10.15am	3	¼ hr	Fair Value Disclosures of NFP Public Sector Entities	Decide how to finalise ED proposals		
10.30am	16	½ hr	Education Session & Roundtable Debrief	Debrief on recent AASB NFP and Public Sector Education Sessions and Roundtables		
11.00am	Morning tea (15 mins)					
11.15am	4	¾ hr	Conceptual Framework	Determine strategy for responding to IASB ED		
12.00pm	5	1 hr	Presentation from Merran Kelsall			
1.00pm	Lunch (45 min)					
1.45pm	6	1 hr	Reduced Disclosure Requirements (Tier 2) Principles	Consider and discuss issues		
2.45pm	7	¼ hr	Insurance Contracts	Consider issues being raised by AASB at July ASAF meeting		
3.00pm	15	¼ hr	IPSASB Consultation	To consider a IPSASB consultation strategy		

Australian Accounting Standards Board, PO Box 204, Collins Street West, Victoria 8007 Telephone: +61 3 9617 7600, E-mail: standard@aasb.gov.au, Website: www.aasb.gov.au



8 July 2015 Issued 23 June 2015

	Item	Duration	Subject	Objective		
3.15pm	Afternoon tea (15 mins)					
3.30pm	8	½ hr	International Projects Update	Consider recent developments in international projects		
4.00pm	9	½ hr	Strategic Plan Update			
4.30pm	10	¼ hr	Research Update	Report on recent developments		
4.45pm	11	¼ hr	Communications & Workplan			
5.00pm	12	¼ hr	Other Business			
5.15pm	13	¼ hr	Emerging Issues			
5.30pm	14	½ hr	Review			
6.00pm	Close m	neeting				