

## **Agenda**

3 May 2018

Subject: Agenda for the 164<sup>th</sup> meeting of the AASB – Teleconference Meeting

Venue: Productivity Commission, Rattigan Rooms, Tower Level 12, 530 Collins Street,

Melbourne

**Time(s):** Thursday 10 May 2018, from 9.00am to 11.30am

The public is invited to attend this meeting. Items 1(a), 1(b), 6 and 7 will be held in private.

NOTE: The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the

course of the meeting: It is advisable to visit the website prior to 10 May to confirm whether the

anticipated running order remains as indicated above:

Those wishing to attend the public sessions of the meeting are requested to register in advance:

(see AASB meeting procedures for attendance on the AASB's website):

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives
9.00am	1(a)	30 mins	Agenda	
	1(b)		Report from Chair	
	2		Apologies, Declarations of Interest, Minutes and Approvals Out of Session	Note apologies and declarations. Consider minutes for approval
9.15am	3	75 mins	Conceptual Framework	Vote on Consultation Paper Ballot Draft
10.30am	4	15 mins	IASB ED/2018/1 Accounting Policy Changes	Consider whether to comment to IASB
10.45am	5	15 mins	Revenue from licences issued by NFP public sector licensors	Note summary of ED 283 feedback
11.00am	Арр А	10 mins	Other Business	
11.10am	6	10 mins	Priorities for next meeting	
11.20am	7	10 mins	Review	
11.30am	Close meeting			