

Agenda

17 April 2019

Subject: Agenda for the 170th meeting of the AASB

Venue: TEQSA Executive Board Room, Tower Level 14, 530 Collins Street, Melbourne

Time(s): Tuesday 30 April 2019, 9.30am to 4.45pm

30 mins

30 mins

90 mins

15 mins

15 mins

Lunch

AASB 1059 -

public sector

Afternoon tea

Implementation issues

for SMEs disclosures, goodwill and impairment research report, and climaterelated risk disclosures

Fair value measurement -

International update on IFRS

12.45pm

1.15pm

1.45pm

3.15pm

3.30pm

7

8

9

The public is invited to attend this meeting. * Items 1(a), 1(b), 13, 14 and 15 will be held in private.

NOTE: The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the

course of the meeting: It is advisable to visit the website prior to 29 April 2019 to confirm whether the anticipated running order remains as indicated above:

Those wishing to attend the public sessions of the meeting are requested to register in advance: (see AASB meeting <u>procedures for attendance</u> on the AASB's website):

Day 1 Item **Duration** Subject **Objectives** 9.30am 1(a)* 30 mins Agenda 1(b)* Report from Chair 2 Apologies, Declarations of Note apologies and declarations. Consider Interest, Minutes and minutes for approval Approvals Out of Session 10.00am 30 mins Findings on non-disclosing Receive update on research findings and 3 entities lodging with ASIC consider implications for Phase 2 Proposals (Research Paper by Brad Potter and George Tanewski) 10.30am 30mins AASB 1054 - Disclosure of Decide on proposed disclosure for compliance Compliance with R&M in with R&M in SPFS **SPFS** 11.00am 15 mins Morning tea Removal of SPFS for FP 5 11.15am Inform the Board regarding the expected timeline 30mins entities - timeline 11.45am 60 mins Removal of SPFS for FP Decide on transitional requirements 6 entities - Transitional relief

Decide whether to amend AASB 1059

identified

Receive verbal update

Decide on direction of guidance on key issues

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives
3.45pm	10	10 mins	IPSASB update	Receive update on IPSASB meeting held in March 2019
3.55pm	11	5 mins	International documents open for comment	Decide on international consultation documents to comment on
4.00pm	12	5 mins	Other Business - Public	
4.05pm	13*	5 mins	Other Business - Private	
4.10pm	14*	20 mins	Work program and Priorities for Next Meeting	
4.30pm	15*	15 mins	Review	
4.45pm			Close meeting	