

## **Agenda**

REVISED DATE: 31 August 2018

**Subject:** Agenda for the 167<sup>th</sup> meeting of the AASB

Venue: TEQSA Boardroom, Tower Level, Level 14, 530 Collins Street, Melbourne

Time(s): Tuesday 4 September 2018, from 9.30am to 5.30pm

The public is invited to attend this meeting. \*Items 1(a), 1(b), 7, 15, 16 and 17 will be held in private.

NOTE: The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the

course of the meeting: It is advisable to visit the website prior to 4 September 2018 to confirm

whether the anticipated running order remains as indicated above:

Those wishing to attend the public sessions of the meeting are requested to register in advance:

(see AASB meeting procedures for attendance on the AASB's website):

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives
9.30am	1(a)*	20 mins	Agenda	
	1(b)*		Report from Chair	
	2		Apologies, Declarations of Interest, Minutes and Approvals Out of Session	Note apologies and declarations. Consider minutes for approval
9.50am	3	40 mins	Revenue from licences issued by NFP public sector entities	Consider pre-ballot draft of Standard
10.30am	8	15 mins	AASB 17 <i>Insurance</i> Contracts for public sector	Consider collation of comments on DP
10.45am	11	15 mins	Effective date of AASB 1059 Service Concession Arrangements: Grantors	Consider Staff recommendation on whether to defer effective date
11.00am		15 mins	Morning tea	
11.15am	5	60 mins	Financial Instruments with Characteristics Equity	Education session by the AASB staff and consider project plan
12.15pm	6	15 mins	Research activities – Extractive industries and CF	Receive update and review project plan on broader research activities
12.30pm	7*	30 mins	Research update – Conceptual framework	Receive update on specific research completed to date
1.00pm		30 mins	Lunch	
1.30pm	4	30 mins	Conceptual framework – Securitisation funds	Consider phase 1 feedback on impact on securitisation funds and public accountability
2.00pm	9	60 mins	Conceptual framework - Amendments	Consider options for applying the AASB's Phase 1 Short-term Approach

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives
3.00pm	10	15 mins	Climate Related Disclosures	Receive project update
3.15pm		15 mins	Afternoon tea	
3.30pm	12	30 mins	Big picture	Consider the AASB Strategy and it's interaction with the Revised CF and Financial Reporting Framework Projects
4.00pm	13	15 mins	Work Program, Communications Report and KPI Tracking	Consider work program, communication activities and KPI tracking
4.15pm	14	25 mins	Other Business – Public	
4.40pm	15*	5 mins	Other Business – Private	
4.45pm	16*	30 mins	Project Timelines and Priorities for Next Meeting	
5.15pm	17*	15 mins	Review	
5.30pm			Close meeting	