

Australian Government Australian Accounting Standards Board

Public Agenda

9 February 2022

Subject:	Agenda for the 185 th meeting of the AASB	
Venue:	Dexus Place, Level 14, 385 Bourke Street, Melbourne	
Time(s):	Wednesday 23 February 2022, 10.00 am – 5.00 pm	
	Thursday 24 February 2022, 9.00 am – 12.30 pm	

The public is invited to attend the meeting. * Items 1, and 16 will be held in private.

NOTE: The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the meeting. It is advisable to visit the website prior to 23 February 2022 to confirm whether the anticipated running order remains as indicated here.

Those wishing to attend the public sessions of the meeting in person or via videoconference **must** register their interest by email at <u>standard@aasb.gov.au</u>, by 21 February 2022. Videoconference details will be provided prior to the meeting to those that that have registered.

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives
10.00 am	1		Chair Report	
10.50am		15 min	Morning tea	
11.05 am	2	5 mins	Apologies, Declarations of Interest, Minutes and Out-of-Session Approvals	Note apologies, declarations and OOS document approvals. Consider minutes for approval
11.10 am	3	120 mins	Sustainability Reporting	Consider feedback on agenda consultation and ITC 48
				 Initial discussion of approach to an Australian sustainability reporting project
				Discuss preliminary results of sustainability reporting research
				Verbal ISSB update
				Decide next steps
1.10 pm		30 min	LUNCH BREAK	
1.40 pm	4	30 min	AUASB Update	
2.10 pm	5	15 mins	Agenda Consultation	Summary of feedback received to date
2.25 pm	6	15 mins	Insurance Activities in the Public Sector	Consider final draft ED and consequential amendments
2.40 pm	7	15 mins	Classification of debt with covenants as current or non-current	Consider feedback on ED and decide on submission letter
2.55 pm	8	15 mins	Extending Transition Relief under AASB 1	Consider feedback on ED and decide on next steps

Day 1	Item	Duration	Subject	Objectives
3.15 pm		15 min	Afternoon tea	
3.30 pm	9	75 mins	Fair Value Measurement for Not- for-Profit Entities	Discuss guidance on market participant assumptions and consider draft ED
4.45 pm	10	15 mins	Research Update	Update on AASB research activities
5.00 pm		CLOSE		

Day 2

Day 2	Item	Duration	Subject	Objectives
9.00am	11	90 mins	Not-for-Profit Private Sector Financial Reporting Framework	 Consider staff analysis of certain Tier 3 requirements and decide preferred options Consider working draft of BO DP
10.30 am		15 min	Morning Tea	
10.45 am	Contin ued…	30 mins	Not-for-Profit Private Sector Financial Reporting Framework	Consider staff analysis of certain Tier 3 requirements and decide preferred options and consider working draft of BO DP
11.15 am	12	15 mins	Supply Chain Financing	Consider feedback on ED and decide on submission letter
11.30 am	13	15 mins	Accounting Policy Disclosures in SPFS of Certain For-Profit Private Sector Entities	Refresh Board Decisions
11.45 am	14	15 min	Open for Comment – Public	Consider response to international documents open for comment
12.00 am	15	15 min	Other Business – Public	Consider submissions, correspondence, IASB updates, IPSASB report and other business
12.15 pm	*16	15 min	Review	Chair and Board Members
12.30 pm		CLOSE		